Ο Όμιλος Ταουσιάνη δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών ηλεκτρονικών συσκευών για 50 και πλέον έτη. Ο ιδρυτής του, Ιωάννης Ταουσιάνης, υπήρξε ο πρώτος εισαγωγέας στην Ελλάδα προϊόντων από την Ιαπωνία. Τη δεκαετία του 70' ανέλαβε την αντιπροσωπεία της Roadstar αναδεικνύοντάς την ως κορυφαία εταιρεία ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
Το 1986 κατοχύρωσε το δικό της Brand Name ‘FELIX’ με σκοπό να εμπλουτίσει το CAR ENTERTAINMENT σύμφωνα με τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς.
Ακολούθησε η ανάπτυξη σε προϊόντα εικόνας και ήχου σπιτιού FELIX.
Η άμεση επαφή με την γραμμή παραγωγής, άνοιξε το δρόμο για έμφαση στη λεπτομέρεια, ελκυστικό design και ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Η Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε.  σήμερα αντιπροσωπεύει τις εταιρείες ROADSTAR(Ελβετία), EARTHQUAKE (U.S.A.), DENVER (Δανία), TRISTAR(Ολλανδία), και ADLER (Πολωνία) καλύπτοντας όλη την γκάμα επιθυμιών της αγοράς και επιτυγχάνοντας άριστη ποιότητα, ισχυρό brand name, πρώτη τιμή, ευέλικτο και πρωτοποριακό προϊόν.
Ξεκινώντας νέες συνεργασίες με τις Ιταλικές εταιρείες TREVI, TREVIDEA, G3FERRARI,GIRMI, στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα. Η Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο πωλήσεών της σε πανελλαδική εμβέλεια ενώ καλύπτει όλες τις ανάγκες service από ένα άκρως καταρτισμένο δίκτυο συνεργατών τεχνικής υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία, τα κεντρικά γραφεία, ο εκθεσιακός χώρος  και οι αποθήκες βρίσκονται στην Αθήνα, σε κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν 1,000 m².
Επίσης από το 1995 διαθέτει γραφεία και στην Θεσσαλονίκη.

Με κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας της την επιχειρηματικότητα, την συνέπεια και τον σεβασμό προς τους προμηθευτές της, τους πελάτες της, αλλά και τον τελικό καταναλωτή, η εταιρεία έχει καταφέρει να αναπτύσσεται συνεχώς και να παραμένει σταθερά αξιόπιστη.