Τηλεοράσεις
Ηχος - Εικόνα Αυτοκινήτου
Φορητά - DVD Player
Μικροσυσκευές
Ραδιόφωνα-Πικάπ
Λευκές Συσκευές
Αρχική Προφίλ Επικοινωνία
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
FELIX
ROADSTAR-DENVER-AUDIOSONIC
ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ
EARTHQUAKE
TOPCOM
JT
Διεύθυνση:ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87
T.K 11528, ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο:2107702332
Fax: 2107754529
 

    Ο Όμιλος Ταουσιάνη δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών ηλεκτρονικών συσκευών για 50 και πλέον έτη. Ο ιδρυτής του Ιωάννης Ταουσιάνης υπήρξε ο πρώτος εισαγωγέας στην Ελλάδα προϊόντων από την Ιαπωνία. Τη δεκαετία του '70 ανέλαβε την αντιπροσωπεία της Roadstar αναδεικνύοντάς την ως κορυφαία εταιρεία ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Εν συνεχεία, εμπλούτισε την γκάμα με τα προϊόντα αυτοκινήτου πρώτης τιμής FELIX και τα βραβευμένα στην Αμερική ηχοσυστήματα EARTHQUAKE.

    Αυτήν τη στιγμή, η Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. αντιπροσωπεύει τις εταιρείες ROADSTAR, FELIX, EARTHQUAKE (U.S.A.), DENVER (Δανία), TRISTAR(Ολλανδία) και Power Pro Audio, καλύπτοντας όλη την γκάμα επιθυμιών της αγοράς και επιτυγχάνοντας άριστη ποιότητα, ισχυρό brand name, πρώτη τιμή, ευέλικτο και πρωτοποριακό προϊόν. Επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο πωλήσεών της σε πανελλαδική εμβέλεια ενώ καλύπτει όλες τις ανάγκες service από ένα άκρως καταρτισμένο δίκτυο συνεργατών τεχνικής υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα.

Πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας παραμένει η κατηγορία Car - Audio και Car - Video με στόχο τη δημιουργία επώνυμης ευρείας γκάμας προϊόντων σε πρώτη τιμή αγοράς. Η φιλοσοφία που διαπνέει τα στελέχη της επιχείρησης είναι η άριστη εξυτηρέτηση και η συνέπεια ως θεμέλιο της αξιοπιστίας των καταναλωτών.

Copyright © Κ.Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. All right reserved